TOPLOTNE-CRPALKE-HITACHI-600PX-TINY

TOPLOTNE-CRPALKE-HITACHI-BAZEN-IN-TALNO-RDECA-TINY

Hitachi za talno gretje in radiatorje


Previous
Next

NOVOST: Od jeseni 2019 imamo na voljo nove modele toplotnih črpalk z okolju prijaznim plinom R32.

Vse naprave HITACHI imajo slovenski jezik v krmilniku in veliko možnih kombinacij, kot so ogrevanje bazena, kombinacija s kotlom in serijsko krmiljenje drugega kroga.  S preglednim uporabniškim vmesnikom dobimo podroben vpogled v delovanje naprave.

YUTAKI-S

HITACHI YUTAKI S pokriva vse gospodinjske zahteve po klimatizaciji, kot so ogrevanje, hlajenje in priprava tople sanitarne vode. Priročna velikost in enostavna namestitev sta primerni tudi za novogradnjo.Yutaki S je primeren za talno gretje, radiatorje ali pa za ventilatorske konvektorje. V kombinaciji z ustreznim bojlerjem proizvaja tudi toplo sanitarno vodo. Širok delovni razpon omogoča, da enota deluje tudi pod ekstremnimi zunanjimi pogoji: od -25 do +46 stopinj Celzija.    Yutaki S brošura

YUTAKI-S COMBI

3-V-1 REŠITEV ZA GRETJE, HLAJENJE IN PRIPRAVO TOPLE SANITARNE VODE

Yutaki S Combi je idealna rešitev za prostore, ki potrebujejo ogrevanje in toplo sanitarno vodo. Z integracijo bojlerja v notranjosti enote lahko prihranite do 70 % prostora v primerjavi z ostalimi enotami.

Bojler je na voljo v dveh različicah:
– s prostornino 200 ali 260 litrov.

Rezervoar iz nerjavečega jekla z vgrajenim električnim grelcem omogoča proizvodnjo tople sanitarne vode tudi v primeru okvare kondenzacijske enote.


YUTAKi S COMBI BROŠURA

Yutaki S80 POPOLNA ZAMENJAVA OBSTOJEČEGA OGREVALNEGA SISTEMA

Yutaki S80 je primerna za adaptacije in objekte, kjer je potrebna visoka temperatura ogrevanja.

HITACHI JE EDINA VISKOKO TEMPERATURNA TOPLOTNA ČRPALKA NA SEZNAMU EKOSKLADA

Brez pomoči pomožnega električnega grelca naprava lahko doseže do 80°C tudi v primeru, ko zunanja temperatura pade pod – 20°C. 

Naprava nam brez težav lahko nadomesti obstoječi kotel na drva, nafto, plin ipd. Omogoča tudi pripravo tople sanitarne vode, saj je združljiva z vsemi modeli bojlerjev.


YUTAKI S 80 BROŠURA

YUTAKI-M

Yutaki M je najboljša rešitev za tiste, ki želijo hitro in enostavno zamenjati svoj stari bojler in pridobiti talno ogrevanje, radiatorje, ventilatorske konvektorje in ogrevanje sanitarne vode.

Gre za kompaktni sistem za vgradnjo v katerokoli vrsto zgradbe. Montaža je zelo enostavna, saj enota ne potrebuje
plinske povezave.


YUTAKI MONOBLOK BROŠURA


Pridobi celoten katalog HIITACHI

5/5

Garancija za naše delo je 100%  zadovoljstvo strank.

Kvalitetno opravljena postavitev sistema centralnega ogrevanja. Svetovanje in predstavitev, kako postaviti optimalno rešitev, je bilo strokovno. Tudi na vprašanja, ki so se mi pojavila po zagonu sistema, sem dobil hitre odgovore. Izvajalca priporočam. Poglej več ocen…