Mi smo tu za vas, da vam ponudimo najboljše!

Vizija podjetja

Na slovenskem trgu želimo postati kvaliteten prepoznaven ponudnik ogrevalnih sistemov in toplotnih črpalk. Želimo  pridobiti zaupanje še večjega kroga strank, ohranjati visoko kakovostni nivo dela in gojiti partnersko – prijateljski odnos s svojimi kupci in dobavitelji.  Na trgu želimo pustiti vtis kvalitetnega dobrega monterja in serviserja, ki mu bodo lahko zaupali tako kupci kot dobavitelji.

Poslanstvo podjetja

Svojim cenjenim strankam želimo nepristranko pomagati pri izbiri sistema in jih z iskrenim svetovanjem usmeriti v smer zmanjšanja porabe energije in nižje obratovalne stroške. Želimo zadovoljne stranke na dolgi rok, ne samo takrat, ko jim blago prodamo. To ustvarjamo skozi kvalitetne montažne in poprodajne aktivnosti. Kjer je možno, strankam nudimo tudi ugodne možnosti financiranja in pomoč pri pridobitvi nepovratnih sredstev – subvencij s strani EKO SLADA.

Cilji podjetja

Skozi svoje izkušnje pri delu skušamo strankam ponuditi najboljše v segmentu izdelkov, za katerega se zanimajo: želimo, da je vsaka naša stranka 100% zadovoljna ne samo ob nakupu, ampak skozi celotno življenjsko dobo naprave. Svojim kupcem želimo ohranjati odnos tako na profesionalni kot tudi na prijateljski osnovi. To ustvarjamo z odzivnim servisom in telefonsko pomočjo strankam ob katerem koli času.  

Vodilo pri delu nam je: “Raje posel izpustiti, kot pa polovičarsko narediti.”  

Želimo zadovoljne stranke, ki nas bodo z zaupanjem priporočile naprej in se vračale nazaj k nam.  Ohranjati želimo nizek nivo reklamacij strank.

Brez znanja ni dobro izvedenih projektov, zato redno izpopolnjujemo svoje znanje na izobraževanjih. Tukaj lahko  pogledate nekatera izmed mnogih izobraževanj, ki jih redno obiskujemo. Novosti pa spremljamo tudi na sejmih po Evropi. Več o tem…

 

 

Zakaj izbrati nas?

Oseben odnos do stranke. Prijazno korektno svetovanje in vrhunska premišljena izvedba.

100 % zadovoljstvo strank

Kvalitetna, montaža in telefonska podpora stranki ob vsaki uri.

Kontaktirajte nas

in nudili vam bomo nepristranski nasvet, katera toplotna črpalka je najprimernejša za vaš objekt in vašo denarnico.