V podjetju TERMO vam nudimo letne servisne preglede za vse vrste hladilno ogrevalnih sistemov, montažo toplotnih črpalk in vzdrževanje.

Servis toplotnih črpalk

Servis toplotne črpalke je potreben za nemoteno delovanje sistema. V najslabšem primeru lahko pride tudi do težje okvare naprave. Vsaj na vsake dve leti se priporoča obisk serviserja. Nekateri proizvajalci to zahtevajo kot obvezni del za uveljavljanje garancije. Pri nas opravljamo servise za toplotne črpalke GORENJE, MITSUBISHI, HITACHI, FUJITSU, DAIKIN, NIBE in še veliko drugih. 

Servis ogrevalne tehnike

Za nemoteno in dolgotrajno delovanje brez nepredvidenih okvar 1x letno priporočamo pregled sistema, še posebej varnostnih elementov, ki so potrebni za varno obratovanje sistema (varnostnih ventilov, varnostnih termostatov in termičnih varoval) ter kontrolo anod in katodnih zaščit bojlerjev. Pregleda se delovanje obtočnih črpalk in delovanje vseh tipal na regulatorjih ogrevanja.

Montaža in servis kopalniške opreme

Pri nas vam nudimo tudi servis vodovodnih armatur in montažo kopalniške opreme tudi dražjih proizvajalcev. 

Servis klimatskih naprav

Servis klimatske naprave je potrebno opraviti, da odstranimo zdravju škodljive bakterije iz notranjosti klimatske naprave Očistijo se filtri in pregledajo mesta morebitnega puščanja hladiva. V najslabšem primeru pri klimi, ki dolgo ni bila servisirana, se popravijo tudi težje okvare naprave. Vsaj na vsake dve leti priporočamo obisk serviserja. Nekateri proizvajalci to zahtevajo kot obvezni del za uveljavljanje garancije. Pri nas opravljamo servise za klimatske naprave GREE, SINCLAIR, GORENJE, MITSUBISHI, PANASONIC, HITACHI, FUJITSU, DAIKIN, in še mnogo drugih.

Elektro servis

Nudimo vam popravilo električnih naprav elektro peči ter odpravljamo okvare na električnih inštalacijah.

Zakaj izbrati nas?

Oseben odnos do stranke. Prijazno korektno svetovanje in vrhunska premišljena izvedba.

100 % zadovoljstvo strank

Kvalitetna montaža in telefonska podpora stranki ob vsaki uri.

Kontaktirajte nas

in nudili vam bomo nepristranski nasvet, katera toplotna črpalka je najprimernejša za vaš objekt in vašo denarnico.