Elementor #1479

KAJ PRAVIJO STRANKE O NAS?

5/5
Kvalitetno opravljena postavitev sistema centralnega ogrevanja. Svetovanje in predstavitev kako postaviti optimalno rešitev je bilo strokovno. Tudi na vprašanja, ki so se mi pojavila po zagonu sistema, sem dobil hitre odgovore. Izvajalca priporočam!
MITJA s.
Podčetrtek
5/5
Pravi strokovnjaki za izvedbo toplotnih črpalk, kvalitetna izvedba, poskrbeli so tudi za estetiko. V enem dnevu smo prešli na ogrevanje s toplotno črpalko.
Jakob b.
Novo mesto
5/5
Servis toplotne črpalke
Šlo je za manjši poseg. Dogovorno smo čakali konec sezone. Delo dobro opravljeno in cena ugodna.
ZMAGO
Maribor
5/5
Toplotna črpalka Pohvalil bi odzivnost, svetovanje, izvedeno po dogovoru.
Marko k.
Kranj
5/5
Izvajalec nam je optimalno svetoval. Sedaj grejemo sanitarno vodo s toplotno črpalko na drugi strani pa hladimo shrambo. Odlična cenovno ugodna rešitev. Ko se bomo odločili za prenovo celotnega sistema ogrevanja se bomo zaradi njihove strokovnosti ponovno odločili za njih.
MATJAŽ G.
Celje
5/5
Montaža klimatske naprave
Hitra in učinkovita izvedba, držali so se dogovorjenih rokov.
UROŠ G.
Savinjska
5/5
Toplotna črpalka Pohvalil bi kvaliteto, ugodno ceno in vrhunsko svetovanje.
MAKSIMILJAN m.
Radlje ob Dravi
5/5
Adaptacija ogrevalnega sistema + G. Leon si je vzel veliko časa že po telefonu za odgovarjanje na vprašanja povezana z možnimi rešitvami nadgradnje ogrevalnega sistema. Ob ogledu objekta smo se dogovorili o optimalni postavitvi toplotne črpalke in vodenju inštalacij, dobili smo nasvete kako pripraviti betonski temelj za postavitev TČ. Montaža je bila narejena pred predvidenim rokom, izvedena je bila kakovostno in natančno. Izvedba del je bila narejena tako, da bo delovanje TČ prilagojeno specifičnemu primeru ogrevanja (paralelno delovanje kotla na drva, solarnih panelov in tč). Vse pohvale g. Leonu in ekipi za ves trud!
Miha F.
Jesenice
5/5