DAIKIN
ALTHERMA 3

Tiha zunanja enota. Ob dobavi je že pripravljena za delovanje: vsi ključni hidravlični elementi so vgrajeni tovarniško. Nova zasnova omogoča celotno servisiranje s sprednje strani, vse cevne napeljave pa so dostopne z vrha enote. Elegantna sodobna zasnova. Zunanja enota je preizkušena in napolnjena s hladivom, kar skrajša vgradnjo. Kombinacija nastavitev vremenskega vodenja Daikin Altherma inverterskih kompresorjev zagotavlja največjo mogočo učinkovitost delovanja nove toplotne črpalke R32 Daikin Altherma 3 pri vsaki temperaturi na prostem, tako da je vedno zagotovljena stalna temperatura prostorov.

Temperaturo svojega doma lahko upravljate kjerkoli in kadarkoli z aplikacijo Daikin Online Controller. S tem spletnim krmilnikom lahko udobje svojega doma prilagodite svojim željam, pri tem pa dosežete še dodatne prihranke energije. Serijo R32 Daikin Altherma je mogoče v celoti integrirati z drugimi sistemi za upravljanje.Toplotna črpalka R32 Daikin Altherma 3 zagotavlja izhodne temperature do 65 °C z visoko učinkovitostjo, tako da je primerna hkrati za radiatorje in za talno ogrevanje, pri tem pa ohranja svojo znano odpornost proti nizkim temperaturam: do –25 °C, tako da lahko zanesljivo deluje tudi v najhladnejših podnebjih.

Play Video

Optimmalna kombinacija tehnologije Bluevolution zagotavlja največjo mogočo zmogljivost:
-razred sezonske učinkovitosti do A+++
-učinkovito ogrevanje z vrednostjo COP kar 5,1 (pri 7 °C/35 °C)
-učinkovita proizvodnja gospodinjske tople vode z vrednostjo COP 3,3 (EN16147)

Na voljo z močmi 4, 6 in 8 kW.

5/5

Garancija za naše delo je 100%  zadovoljstvo naših strank.

Pravi strokovnjaki za izvedbo toplotnih črpalk, kvalitetna izvedba, poskrbeli so tudi za estetiko. V enem dnevu smo prešli na ogrevanje s toplotno črpalko..

Jakob B., Novo mesto

Poglejte več ocen…

 

Zakaj izbrati nas?

Oseben odnos do stranke. Prijazno korektno svetovanje in vrhunska premišljena izvedba.

100 % zadovoljstvo strank

Kvalitetna montaža in telefonska podpora stranki ob vsaki uri.

Želite ponudbo?

Nudili vam bomo nepristranski nasvet, katera toplotna črpalka je najprimernejša za vaš objekt in vašo denarnico.